Márton, Katalin (2021) Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Márton, Katalin (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Márton, Katalin (2002) Zur Valenz von einigen synonymen Adjektiven. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Márton, Katalin (1997) A munkaügyi konfliktusok rendezése Magyarországon - A Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat megalakulása és működése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.
Márton, Katalin (1977) Kosztolányi Dezső prózastílusának néhány jellegzetessége : a Kínai kancsó, Bp. 1972. c. kötetéből néhány novella stilisztikai vizsgálata. Other, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.