Balogh, Tamás (1979) Néhány szántóföldi melléktermék konzerválásának összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
Bóta, Teréz (1979) A gyep hasznosítása a jászberényi "Lenin" Mgtsz juhtenyésztésében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Cseh, Kálmán (1979) Takarmányozás hatása a tejtermelésre a makói Lenin Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Dankó, Pál (1979) Takarmányozás hatása a tejtermelésre a szarvasi Dózsa Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Hegyi, Mária (1979) Összehasonlító kiscsoportos express pecsenyebárány hizlalási kísérletek a Takarmányozástani Tanszék kísérleti telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Kiss, Adrien (1979) A hódmezővásárhelyi és a kaposvári bárányhizlaló tápok összehasonlító vizsgálata a balástyai Móra Ferenc Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Kiss, Zoltán (1979) A malactápok hatékonyságának összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Laczó, András (1979) Baromfiürülék szárítása és felhasználása a kérődzők takarmányozásában a békéscsabai "Lenin" Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Márton, Miklós (1979) Szarvasmarha takarmányozása baromfialommal a Derekegyházi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Nagy, Zoltán (1979) Pecsenyecsibe nevelési és takarmányozási technológia elemzése a sarkadi "Lenin" Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Németh, Ibolya (1979) Express pecsenyebárány hizlalás elemző vizsgálata a maroslelei "Rákóczi" Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Pipis, Eszter (1979) Ásványianyag ellátottság hatásának vizsgálata a tehenek szaporodásbiológiai folyamataira a gyulai Munkácsy Tsz-ben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Sziki, Imre (1979) A csomagolóanyag megőrző hatása a lucernaliszt és granulátum emészthető nyersfehérje és karotin tartalmára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
Tóth, Mihály (1979) A karbamid felhasználásának jelentősége, bedolgozásának lehetőségei és problámái az abrakkeverék gyártásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.